Tijdregistratie

Tenso Software helpt u tijd en geld te besparen. Er is al een startpakket vanaf € 499,00.

CAO regelingen, deeltijd, part-time, flexuren, in- en uitklokken, overwerk, aanwezigheid, uitwisseling met salarispakketten etc.? Onze tijdregistratie oplossing maakt het u gemakkelijker dan ooit om gewerkte tijd te verzamelen, te beheren en te verwerken.

Wilt u meer weten, download onze gratis demo of bel ons 040-290 65 20.

“Wij hebben een productiebedrijf, met veel complexe cao-regelingen. Het was erg bewerkelijk om de lonen te berekenen. Nu kunnen we alle gegevens en berekeningen realtime bekijken. Per persoon, per afdeling of voor het hele bedrijf.”

“verlofregistratie, ziekte, tijdregistratie, al deze overzichten hadden we wel maar het stond allemaal in aparte overzichten die we handmatig moesten vullen. Het resultaat was dan ook dat er regelmatig fouten gemaakt werden en het ontbrak aan een totaal overzicht. Nu hebben we alles geïntegreerd in één oplossing. Het bespaart ons veel tijd maar ook veel geld”

Tenso Software biedt uw organisatie gebruiksvriendelijke en betaalbare tijdregistratie software en hardware.

Koppelingen zijn mogelijk via TCP/IP, USB, RS232, GPRS, WiFi. Wij integreren de allernieuwste technologieën in onze systemen. Dankzij deze systemen werkt u voortaan efficiënter, rendabeler en heeft u grip op de uren. U besteedt minder tijd aan de dagelijkse administratieve taken en u kan zo meer tijd vrij maken voor het echte HR-management.

We helpen u graag bij de keuze van de juiste tijdregistratie oplossingen voor uw bedrijf. Bel ons, 040-290 65 20.

Naar tijdregistratie terminals